onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Bekopopogott a jövő újságja a piacra

2010.11.23. 09:20 Print

 

Táblagépre tervezett digitális újság elindítását tervezi Rupert Murdoch médiamágnás. Az „újság” egyáltalán nem lesz elérhető weben keresztül, sem nyomdai formátumban, kizárólag az iPad, The Daily applikációján keresztül. Minden egyes szám 0,99 dollárért.

Murdoch az önálló szerkesztőség mellett használni kívánja médiabirodalma egyéb tartalomgyártóit is – így a Fox Sports adja majd a sportvideókat -, a cél azonban egyértelműen az, hogy a tartalmak kifejezetten ide készüljenek.

Ugyanakkor a "célszerszám" egyelőre egyértelműen a szórakozást szolgálja, alig 13 százaléka a tulajdonosainak használja üzleti célból. Leginkább hírolvasásra, barangolásra, és levelezésre vesszük kézbe, érdekes azonban, hogy az iPad egyelőre nem terepe a közösségi hálózati jelenlétnek: inkább a saját médiafogyasztást szolgálja, mint az aktív kommunikációt.

/fn.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr82467259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása