onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Google "Cloud Print" mobilról

2011.01.26. 08:30 Print

 

A Google még 2010 áprilisában jelentette be a Cloud Print nevű szolgáltatást, amit mostantól a Gmailt vagy Google Dokumentumokat mobiltelefonon használó felhasználók is elérhetnek, és dokumentumokat küldhetnek vele a telefonról a gépükkel összekötött printerekre.

A Google Cloud Print lehetővé teszi, hogy a felhasználók az interneten keresztül küldjenek el dokumentumokat a mobiltelefonjukról egy távoli nyomtatóra. A szolgáltatást jelenleg csak a Google webes alkalmazásait angol nyelven használók érhetik el, és a legújabb, HTML5 szabványt támogató mobilböngésző szükséges hozzá.

A Cloud Print használatba vételéhez a szolgáltatás weboldaláról le kell tölteni a Chrome böngésző legújabb, webes változatát, amiben már szerepel a beállítások között az új funkció. A mobiltelefonról azokra a nyomtatókra lehet elküldeni dokumentumokat, amelyeket a böngésző lát, és annak futnia is kell a felhasználó bekapcsolt távoli gépén.

/origo/

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr252614176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöcsi 2011.01.27. 18:04:57

Elképesztő, hogy mennyi ötlet van, hogy lenyúlják a gyanútlan felhasználókat, dől a lé... ma is rengeteget költünk internetre ,telefonra, tv-re " elvtársak a helyzet egyre fokozódik...

coopR 2011.01.28. 10:48:44

Mobilt telefonálni, nyomtatót nyomtatásra használni, és akkor nem lesz semmiféle lenyúlás, ami a bújtatott lehúzásokat segítené a gyakorlatban.
süti beállítások módosítása