onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

800 milliós eredményt vár az Állami Nyomda idén

2011.11.23. 10:13 Print

 

Az ÁNY a nemzetközi pénzügyi szabvány (IFRS) szerinti, nem auditált, konszolidált jelentés szerint 2011 első három negyedévében a kamat, adózás és kisebbségi részesedés figyelembe vétele után 548 millió forint konszolidált mérleg szerinti eredményt ért el, amely 55 millió forinttal (11 százalékkal) nagyobb, mint az előző év hasonló időszakában.

A társaság az első három negyedévben 13,1 milliárd forint árbevételt ért el - 4 százalékkal többet az előző évinél - a két stratégiai termékszegmensnek, a biztonsági termékek és megoldásoknak, valamint a kártyagyártásnak köszönhetően.

Az export árbevétel szeptember végéig 67 százalékkal, 3,5 milliárd forintra nőtt, ami mögött a chipes kártyák gyártásának növekedése és az új román cég konszolidálása áll. Az EBITDA 1238 millió forintot ért el, 3 százalékkal magasabb, mint 2010 azonos időszakában.

/mfor.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr953405380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása