onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

DocuColor 8080 a Xeroxtól

2011.10.14. 08:55 Print

 

Megjelent a Xerox új digitális nyomdagépe, a DocuColor 8080, melyet három szolgáltatás tesz igazán vonzóvá.

- A termelékenységet növelő alkalmazások egyszerűsítik a legtöbb nyomdai munkafolyamatot az azonnal rendelkezésre álló sablonok segítségével. A munkák címkézésétől, a nyomdai anyagok személyre szabásán keresztül a nyomdai előkészítő műveletekig minden feladat könnyen megoldható. A Xerox egyúttal ezek mellé folyamatos online támogatást biztosít.
- A lágy matt felületet, magas kontrasztot és élénk színeket biztosító alacsony fényű száraz tinta ideális marketing anyagok készítéséhez. A grafikai tervezők körében népszerű az ofszetszerű terméket, ugyanakkor gyorsaságot és egyszerűséget is garantáló technológia.
- A színhűséget az Automated Colour Quality Suite automatikus színminőség - kezelő csomag biztosítja, amely az adatokat belső algoritmussal dolgozza fel. Az ACQS automatizálja a színkezelési feladatokat, miközben csak minimális gépkezelői beavatkozást igényel.

Az akár 300 gramm súlyú papírra 80 lap/perc sebességgel nyomtató DocuColor 8080 berendezéshez három különböző szerver közül választhatnak a nyomdák. A hálózatba kötött Xerox, EFI Fiery® vagy CREO szerverek egyenletes színminőséget garantálnak a nyomatokon.

 

A nyomdai szolgáltatók a DocuColor 8080 használatával DM küldeményeket, füzeteket, naptárakat és egyéb egyedi kiadványokat gyárthatnak a legváltozatosabb kivitelben. Egyúttal a felhasználók a berendezés beszerzésével jogosultságot kapnak a Xerox Profit Accelerator® Business Development Portfolio használatára, amellyel digitális nyomdai szolgáltatásaik körét tudják tovább szélesíteni.

/bevezetem.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr493302065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása