onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

A Ricoh Aficio MP 171LN

2011.08.31. 09:16 Print

 

A Ricoh Aficio MP 171LN a Ricoh szerint a hazai piac tipikus igényeihez szabott megfizethető MFP, azaz másoló, nyomtató és hálózati szkenner. Bemelegedés után (ez mintegy 10 másodperc a termék adatlapja szerint) 7,5 másodperc alatt elkészíti első nyomatát, nyomtatási sebessége 17 oldal/perc, ami a legtöbb kisirodába elegendő. Robusztus kialakítása és hosszú élettartamú alkatrészei biztosítják a minimális állásidőt és a nagy teljesítményt.

Ahogy a többi Ricoh termék, úgy az MP 171LN is megfelel az Energy Star követelményeknek, amiben szerepe lehet az alacsony energiaigényű tonernek is. Az eszköz energiát és papírt is megtakarít a duplex egységnek köszönhetően, mellyel teljesítményvesztés nélkül készíthet kétoldalas dokumentumokat. Kellékanyag költségek még nem ismertek, de az MP 171LN 7000 oldalas komplett festékkazettája alacsony nyomtatási költségeket sejtet. A gyári 250 lapos adagoló mellett besegít a százlapos elsőbbségi tálca és utólag még ezer lap kapacitással bővíthetjük a készüléket.

 

Az MP 171LN A6-tól A4-es papírméretig és 60-tól 157 g/m2 papírsúlyig kezeli a különböző papírokat. Hálózati adaptere révén a szkennelt dokumentumokat a hálózaton belül bárhova eljuttathatjuk. Az üzemeltetőt segíti a A Ricoh @Remote monitorozó szolgáltatása, mely automatikusan összegyűjti és elküldi a számlálóállásokat illetve automatikus értesítést küld, ha valamelyik kellékanyag kifogyóban van.

/pcworld/

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr913192360

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 1 2017.09.18. 19:57:30

Három LMP1-essel megy a Porsche ellen a Toyota - Toyota és Lexus új vagy bontott alkatrészek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása