onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Spanyol kézben a Révai Nyomda

2011.10.21. 09:05 Print

 

A spanyol GED Capital magántőke befektetési társaság 100 százalékban megvásárolta a Révai Nyomda Kft-t a brit Polestar Csoporttól; a tranzakció értéke azonban nem publikus.

Ez a GED második közép-kelet-európai akvizíciója a nyomdaiparban, miután 2010-ben megvásárolta az Infopress Group Romaniát. A GED több mint 15 millió eurót fektetett a két vállalatba. Az MTI kérdésére közölték, hogy a romániai és a magyar vállalat ezentúl egy cégcsoportot alkot, a Révai Nyomda azonban megtartja a nevét. A két cég 80 millió euró együttes forgalmával és az összesen 500 alkalmazottal a térség legnagyobb nyomdaipari vállalatává válik. A GED egyike a Spanyolországban működő közepes méretű vállalatokkal foglalkozó magántőke befektetési társaságoknak. A csoport összesen 350 millió eurós alapot kezel különböző befektetési eszközökön keresztül, elsősorban Kelet-Európában és az Ibériai-félszigeten aktív.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr103319248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása