onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Mindenki hagy digitális lábnyomot...

2010.10.11. 08:47 Print

 

Az AVG biztonsági szoftvereket fejlesztő vállalat tíz országban végzett felmérése szerint a 30-as korosztálynak legfeljebb 10-15 évre visszamenőleg van online története, viszont a fejlett országokban a mai csecsemőknek már kétéves korukra lesz elektronikus levélcíme.

A gyerekek 33 százalékának a "digitális születése" a magzati kor hatodik honapjára tehető, amikor a szülők az internetre töltik az első ultrahangos felvételeket.

Nagy-Britanniában a csecsemők 37 százalékának a születéssel együtt a digitális életük is elkezdődig, Ausztráliában és Új-Zélandon az újszülöttek 41 százaléka kerül fel az internetre. A csecsemők és kisgyermek 7 százaléka rendelkezik szülőktől kapott e-mail címmel, és 5 százalékuk a közösségi portálokon is megjelenik.

/MTI/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr542362072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása