onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Terjeszkedik az IPG Hungary

2010.02.26. 09:13 Print

 

Folytatja a beruházásokat a tulajdonossá vált magyar menedzsment az Infopress Group (IPG) Hungary Zrt-nél. A hatmilliárdos váci nyomda ma a legnagyobb és legmodernebb magyar tulajdonú rotációs nyomda.

Már megkezdték annak a több mint negyedmilliárd forint beruházással létrejövő új, háromezer négyzetméter alapterületű csarnoknak az építését, amellyel a 6000m2 alapterületű váci nyomda fejlesztési fázisának második lépcsőjéhez érkezett. Az épületre elsősorban a technikai kapacitások bővítése miatt van szükség, de 1000 m2 iroda is helyet kap a létesítményben. A vállalatirányításban meghatározó szerepet játszó Lakatos fivérek tavaly év végén jutottak többségi tulajdonhoz az IPG Hungary Zrt-ben, és teljes lendülettel kívánják folytatni a tavaly megkezdett sikersorozatot.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr31791507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöcsi 2010.02.26. 12:55:32

Annyi a nyomda mit fognak csinálni?
süti beállítások módosítása