onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Egy kis tőzsde

2010.02.23. 08:31 Print

 

A kilátások jók az Állami Nyomda számára, mert az idei választási év, és ez a konszern rendelésállományát duzzasztja.

A számok dinamikáját tekintve, erősebb első félévet és aránytalanul gyengébb második félévet lehet megkülönböztetni, aminek az az oka, hogy az okmányirodák az első félévben túlrendelték magukat az autók adminisztrációjával kapcsolatos dokumentumokból, s ezért a második félévben erőteljes készletleépítésekre került sor.

A papírban rejlő potenciált növelik az ígéretes fejlesztések is. Egyfelől, a kelet-európai okmányreformra kell gondolni, ami ígéretes piacot jelent, másrészt, észre kell venni, hogy az ÁNY nem annyira nyomda, sokkal inkább biztonságtechnológiai cég. Így a gyógyszeriparban a hamisítás elleni küzdelemben, míg a logisztikai ágazatban az automatizálásban lehet fontos szerepe az úgynevezett RFID technológiának, vagyis a rádiófrekvenciás azonosításra alkalmas chip-fejlesztésnek, melybe az Állami Nyomda is bekapcsolódott.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr81782965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása