onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Egy kis választás...

2010.02.08. 08:55 Print

 

Ezen a héten minden választópolgár megkapja az idei országgyűlési választásokról szóló értesítést, az ajánlószelvénnyel együtt. Idén először speciális színkeverék felhasználásával nyomtatták az országgyűlési választások ajánlószelvényeit, a lap jobb felső sarkába pedig úgynevezett térkép-perforációt helyeztek el, hogy megnehezítsék a hamisítást. A térkép finoman tapintható, bizonyos szögből látszik is, és Magyarországot ábrázolja a két fő folyóval.

Aki hét végéig nem kapja meg a választási értesítőt, az február 10-től 17-ig ellenőrizheti, hogy szerepel-e a névjegyzékben. Ha ott nincs feltüntetve a neve, illetve nem kapta meg az értesítőt, a jegyzőhöz érdemes fordulni.

A jelöltállításhoz március 19-ig kell leadni az ajánlószelvényeket. Ahhoz, hogy egy képviselő bekerüljön a jelöltek közé, legalább 750 kopogtatócédulát kell összegyűjtenie.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr531738427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coopR 2010.02.11. 14:09:04

Nálunk már elkezdték felnyomni a postaládákat... pff
süti beállítások módosítása