onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

e-napilap

2010.01.18. 12:13 Print

 

A klasszikus napilapokat hivatott kiváltani az LG most bemutatott, a digitális könyvolvasókhoz hasonlóan szintén az E-Ink technológián alapuló A3-as méretű, 19 collos monitornak megfelelő, 0,3 mm vékony, 130 grammos hajlítgatható kijelzője. Teljesen élére hajtani vagy gombócba gyűrni ugyan még nem lehet, azonban bizonyos keretek között hajlítgathatjuk, lapozgathatjuk, vagy hengerbe feltekerhetjük maradandó sérülés nélkül. A folpack szerű fémfólia alapú e-papír prototípus hajlítgatás után automatikusan visszanyeri eredeti alakját, formáját.

Akinek nem elég, ha az elektronikus, folyamatosan frissülő napilapokat (hírportál) a tenyerében elférő PDA vagy tablet képernyőjén scrollozgatja, hanem ragaszkodik a klasszikus nagyformátumú, esetlenül lapozható újságformátumhoz, akkor is ha az elektronikus, nem kell már olyat sokat várnia. A kisebb 11,5 collos méretű e-újság már idén nyáron tömeggyártásba kerülhet.
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr81681668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

könyvmolyocska 2010.01.18. 16:17:42

Megint idegeskedhetünk, meddig lesz szükség a nyomdaiparra, évek óta jósolják, hogy az e-papír sikerrel veheti fel a versenyt a papírral. Na, megint egy hír, ami borzolja a nyomdaiparban dolgozók kedélyét, ne dőljünk hátra...

Zsugucz.Illés 2010.01.19. 11:37:56

Az e-napilapok terjedésével kevesebb fát fognak kivágni, viszont több lesz az ipari szemét... ennyi
süti beállítások módosítása