onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Magyar e-könyv

2009.12.15. 09:29 Print

December 8-án mutatta be a Magyar Telekom az első Magyarországon forgalmazott elektronikuskönyv-olvasót: a T-Mobile honlapján megrendelhető Hanvon márkájú szerkezet 59990 forintba kerül. A T-Csoport könyvpiacon történő megjelenése régóta várható volt, aminek magyarázata egyszerű: a mobiltelefon, az internet és a televízió után újabb képernyős platformon jelentkeznek. A T-Home szövegadatbázisa és tartalmi szolgáltatása egyelőre gyakorlatilag nem létezik, bár a sajtótájékoztatón kiderült, hogy állításuk szerint konkrét tárgyalásokat folytatnak különböző kiadókkal és könyvterjesztőkkel.

A hazai könyvpiac méreténél fogva egyelőre nem alkalmas az e-könyv olvasók tömeges forgalmazására és a szoftverek lefordítására, a T-Home akciója is inkább piacra kerülési szándékot jelez. A hírek szerint a Sony és az Amazon is érdeklődött már a magyar könyvpiacról, de ennél több nem történt. A T-Home e-könyves megjelenése ezért beindíthatja a változásokat és ráirányíthatja a figyelmet a hazai e- könyv piacra.

Talán ennyi haszna lesz...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr631599172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása