onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Helyi lapjának keres nyomdát a kispesti önkormányzat

2009.11.11. 14:22 Print

 

Nyomdai kivitelezéshez keres partnert a kispesti önkormányzat. A XIX. kerületiek a Kispest nevű helyi tájékoztató lap kivitelezését bíznák a tenderen győztes cégre. A tabloid (240x340 milliméter) méretű, huszonnégy oldalas lapot kéthetente, 27500 példányban, 4+4 színnel kell kinyomni.

A jelentkezés feltétele legalább egy, minimum 10 millió forint értékű hasonló munka az elmúlt két évből, legalább egy felsőfokú végzettséggel és öt év tapasztalattal rendelkező nyomdai szakember, valamint legalább két, az újság paramétereinek megfelelő nyomdagép és CTP levilágító gép.

Az ajánlatokban 8 súlyponttal veszik figyelembe az árat és 2-vel a leadástól vállalt szállítási határidőt. Jelentkezni november 16-ig lehet, eredményt pedig december 2-án hirdetnek. A nyertes a 2010-es évre nyeri el a megbízást.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr761517885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása