onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Biometrikus technológiával foglalkozó céget vett a Nyomda

2009.11.02. 10:25 Print

 

25 millió Ft-ért felvásárolta az Állami Nyomda a biometrián alapuló, speciális technológiai jogokkal rendelkező Techno-Progress Kft-t. A tranzakcióval olyan know-how-ra tett szert a Társaság, amely tovább erősítheti pozícióit a személyazonosítás terén.

A felvásárlás célja elsősorban olyan innovatív megoldások megszerzése volt, amelyek a jövőben versenyelőnyt biztosítanak az Állami Nyomda számára. A megállapodás értelmében Közép-Európa egyik vezető biztonsági nyomdája olyan know-how-hoz jut, amely kiválóan illeszkedik az iparágban megfigyelhető fejlődési irányokhoz. A biometrikus azonosítás terén egyedülálló technológiai jogokkal rendelkező cég megszerzése jelentősen növeli az Állami Nyomda innovációs lehetőségeit. A kiemelkedő fejlődési potenciállal rendelkező terület megerősítése nagyban hozzájárul a Társaság egyik fő profiljának számító biztonságos személyazonosítás fejlesztéséhez.

A felvásárlással elsősorban olyan speciális technológiai jogok használatát szereztük meg, amelyek a biztonsági nyomdaiparban elengedhetetlen fejlesztésekhez szükségesek. A trendek egyértelműen bizonyítják, hogy a biometrián alapuló személyazonosításé a jövő.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr671492576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2009.11.03. 13:13:28

A trendek egyértelműen bizonyítják, hogy a biometrián alapuló személyazonosításé a jövő. Szép új világ

coopR 2009.11.04. 13:22:41

Lassan már irisz-szkenner kell majd ahhoz, hogy bejussak a hivatalba. cool
süti beállítások módosítása