onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Bemutatta a HP új Photosmart-modelljeit

2009.10.14. 08:36 Print

 

A HP számos új nyomtatómodellt mutatott be a napokban. A HP TouchSmart érintésérzékeny technológiával dolgozó HP Photosmart nyomtatók képesek pc vagy noteszgép közbeiktatása nélkül képet készíteni. A készülék mellé adott HP Photo Print Gadget szoftver intelligensen szerkeszti és vágja a fotópapírnak megfelelően méretre a képeket.

A HP Photosmart with Wireless készülékek a HP Photosmart jellemzői mellett kiváló vezeték nélküli funkcionalitással rendelkeznek. A patronok "dual drop volume" technológiája rendkívüli képrészletezettséget biztosít, lézerminőségű szöveggel és élénk színhatású képekkel.

Az új berendezések bemutatásakor elhangzott, hogy e nyomtatók és multifunkciós készülékek a gazdag funkcionalitás ellenére egyszerűen beállíthatók és használhatók, akár egyetlen érintéssel is vezérelhetők, a sorozat tagjai alapkiépítésben is laborminőségű képeket és élénk színeket nyomtatnak. A fejlesztők által a környezet megóvását szem előtt tartva megtervezett Energy Star tanúsítású többfunkciós eszközök több mint 25 százalékos energiamegtakarítást biztosítanak a korábbi modellekhez képest, és papírtakarékos opciókkal is rendelkeznek.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr101449016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2009.10.14. 08:53:25

Mindegyik nyomul legyen az HP vagy Canon

-d(".")b- 2009.10.14. 09:41:49

A kis varázsló nevének farvizén szépen fut a HP... (Harry Potter)
süti beállítások módosítása