onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Padlóra került Garfield nyomdája

2011.09.19. 09:06 Print

 

Az Adoc cégcsoport végelszámolásáról tavaly novemberben döntöttek, a már három éve veszteséges cégek tevékenységének befejezésére akkor úgy tűnt, pont kerülhet. Azonban még nyáron az Adoc-Semic Kft. fizetésképtelensége miatt felszámolásba fordult az eljárás, s most ugyanez történt a nyomdai társasággal is. A fejlemény vélhetően nem érte váratlanul a tulajdonosokat, az Adoc-Interprint Kft.-nek 2009 óta 180 napon túli 100 millió forintot meghaladó adótartozása van.

A csoport a mélypontot tavaly érte el, amikor a nyomda elvesztette legnagyobb megrendelőjét, a Metropolt. A napilap nyomtatása 2010 januárjában átkerült a kecskeméti Axel Springerhez, mivel a lap formátumának megváltoztatása után az Adoc-Interprint nem tudta vállalni a kisebb méret előállítását.

/gazdasag.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr113237708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása