onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Epson: felhő alapú nyomtatás

2011.09.15. 09:35 Print

 

Az Epson kiterjeszti és továbbfejleszti jelenlegi mobil és felhő alapú nyomtatási szolgáltatásait. Az Epson Connect szolgáltatáscsomag várhatóan ez év idén őszén jelenik meg. A szolgáltatások révén a mobiltelefonról vagy táblagépről közvetlenül kinyomtathatók dokumentumok, fotóik.

Az Epson iPrint már június óta elérhető az iPhone- és iPad-felhasználók számára, augusztus óta pedig az Android operációs rendszert használók számára is. Az alkalmazás segítségével a mobileszközön tárolt fotók egyenesen kinyomtathatók a WiFi-hálózatra kapcsolt Epson nyomtatóra. Az Epson iPrint összeköthető a Dropbox felhő alapú tároló, az Evernote felhő alapú jegyzetelő, illetve a Box.net és a Google Dokumentumok felhő alapú alkalmazásokkal, ahonnan a dokumentumok szintén minden előzetes telepítés nélkül nyomtathatók ki bizonyos Epson nyomtatókra.

Az Epson Connect csomag másik újszerű alkalmazása, a mobilhasználók számára fejlesztett Epson Email Print még az ősszel megjelenik. Segítségével az e-mailek és csatolmányaik kinyomtatása különösen egyszerű.

Az Apple mobil termékeiről (iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 3 és későbbi iPod Touch generációk, iPad, illetve iPad2) történő nyomtatást az Apple AirPrint szolgáltatása támogatja.

/infovilag/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr953228858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása