onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Eminem a digitális eladási listák királya

2011.07.06. 09:32 Print

 

Nem kifejezetten nyomdaipar, de...

Eminem az első, akinek sikerült lemezéből digitális formátumban több mint egymillió pédányt eladni.

A Recovery a Billboard 200 első helyén nyitott megjelenését követően, akárcsak Eminem előző öt albuma. Eddig 5,7 millió példány kelt el a korongból, melyet olyan dalok promotáltak, mint a Not Afraid vagy a Rihannával közösen előadott Love The Way You Lie, mely 5 Grammy-jelölést is hozott, több mint 5 millióan töltötték le csak az USA-ban és 9,3 millióan világszerte. A Recovery 2010 legtöbb példányszámban eladott lemeze lett, emellett most sikerült egy újabb mérföldkőhöz érni, hiszen Eminem lett az első előadó, aki lemezét több mint egymillió digitális példányban tudta eladni.

Az elmúlt napokban Eminem még egy óriási elismerést tudhatott magáénak, hiszen nemrég jelent meg a Bad Meets Evil (mely Eminem és Royce da 5'9" rapduója) debütáló EP-je Hell: The Sequel címmel. Így az elmúlt öt évben Eminem az első előadó, aki egy éven belül két number one albummal is büszkélkedhet.

/starity.hu/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr543043578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása