onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Xerox DocuMate 3115

2011.07.04. 10:48 Print

 

Kiváló hardveres és szoftveres megoldásaiért két elismeréssel is kitüntették a közelmúltban a Xerox asztali szkennerét, a Xerox DocuMate® 3115-öt. A készülék a neves brit szakportáltól, a PCMag.com-tól elnyerte a „Szerkesztőségi díjat”, amelyet többek közt optikai karakterfelismerő (OCR) programjának megbízható működése miatt kapott meg. A teszt során a berendezés hiba nélkül ismerte fel és szkennelte be még a 10 pont méretű betűket is.
A BLI (Buyer’s Laboratory, Inc.) pedig a DocuMate 3115 egyszerű kezelhetőségét ítélte kimagaslónak többek közt azért, mert a készülék gyors hozzáférést biztosít a szkennelési módokhoz, így a munkatársak könnyedén elvégezhetik a saját beállításaikat a beolvasásra váró dokumentumon a feladat végrehajtása előtt. A BLI saját tesztjén a „Nagyon ajánlott” minősítést érdemelte ki a DocuMate 3115.

/sajtokozlemeny.com/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr13037023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása