onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

A Francia Állami Nyomda a csalás középpontjában

2011.06.27. 09:14 Print

 

A párizsi ügyészség közlése szerint egy 21 éves fiatalember elismerte, hogy ő tette fel az internetre hétfőn este az emelt szintű matematika érettségi egyik feladatának fotóját, amelyet másnap mintegy 160 ezer érettségizőnek kellett megoldania.

Az Europe 1 kereskedelmi rádióban egy fiatal lány, aki az egyik őrizetbe vett férfi barátnőjeként mutatkozott be, arról beszélt, hogy az állami nyomda egyik munkásától indult ki a csalási ügy. Ez a nyomdász az egyik ebédszünet alatt bevitte egy barátját "egy olyan helyre, ahova nem léphet be senki". Az illető a mobiltelefonjával lefényképezte az első dolgot, amit meglátott, ez pedig az emelt szintű matematika érettségi első oldala volt. A fotót ide-oda küldözgette az ismerőseinek, így kapta meg az a barátja is, aki végül "viccből", az érettségi előestéjén feltette a fotót egy internetes fórumra. A nyomozók a számítógép IP-címe alapján pedig könnyen rátaláltak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr833017910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása