onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Lady Gaga és a Polaroid

2011.06.09. 08:51 Print

 

Az idei CES egyik nagy érdekessége a Polaroid és Lady Gaga érdekházassága, akik közös erővel egy fotózásra alkalmas szemüveget, egy vezeték nélküli, hordozható nyomtatót és egy új kamerát mutattak be. A popsztár jelenléte számunkra érdektelen, a kütyük annál izgalmasabbak.

Nyilván a divatőrület ma már kötelező mellékhatás, jól érzi ezt a Polaroid is, akik a digitális korszak hajnalán véreztek el a fényképezés trónján. Annak idején hatalmas siker volt a Polaroid fotó jelensége, ezt szeretnék most modern köntösben újjáéleszteni. A ZINK Zero Ink nyomtatási technológia segítségével most a klasszikus fotós élmények és a modern technológiák divatosan keverednek, a karmester pedig a kreatív igazgatóként bemutatkozó Lady Gaga, akivel nyilván meg lehet bolondítani a fanatikusabb vásárlóerőt.

/hvg/


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr42969813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása