onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Zakatol a Xerox

2011.06.06. 11:07 Print

 

Szolgáltatásai bővítésére és a technológiai fejlesztésekre összpontosít a jövőben a Xerox annak érdekében, hogy a vállalat tovább erősíthesse pozícióit a világpiacon, és hatékonyan, naprakészen ki tudja szolgálni a változó felhasználói igényeket.

2010-ben a Xerox a 2009-es eredményekhez képest 3%-kal növelni tudta bevételeit, amely így 22 milliárd dollárra nőtt. A vállalat nyeresége ezzel párhuzamosan 9,6 %-ra emelkedett.  Ugyanakkor a tavalyi év legnagyobb üzleti szenzációjának számított az ACS felvásárlása, amelynek révén a Xerox a világ vezető üzletifolyamat- és dokumentumkezelési megoldásokat kínáló vállalata lett. Az akvizíciónak köszönhetően az együttműködésekből eddig már több mint 100 millió dollár folyt be. A vállalat bevételei ma már 50 százalékban szolgáltatásokból származnak, ami a két évvel ezelőtti értékek megduplázódását jelenti. Mindeközben a Xerox üzleti kilátásai is jelentősen növekedtek. A korábbi 132 milliárd dolláros volumen után a jövőben több mint 500 milliárd dolláros piaci lehetőséggel számolnak elsősorban az üzleti folyamatok és az IT outsourcing terén. Burns hozzátette a Xerox számára az elkövetkező években a szolgáltatások bővítése és a technológiai fejlesztések fogják biztosítani a pénzügyi stabilitást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr472961175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása