onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Digitális iskolák Keszthelyen

2011.06.03. 08:55 Print

 

Csaknem 80 millió forint pályázati forrásból korszerű informatikai eszközökkel szerelték fel a keszthelyi oktatási intézményeket.

Az önrész nélküli pályázaton 135 számítógéphez, 46 tantermi csomaghoz és további eszközökhöz jutott a város. A vendéglátó, idegenforgalmi, kereskedelmi szakképző iskolában, az Egry József Általános Iskolában és a Csány-Szendrey Általános Művelődési Központ mindkét intézményében a legmodernebb eszközökkel kezdhetik meg a diákok a következő tanévet.
A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program pályázatán nyert tantermi csomagok érintőképernyős interaktív táblát, valamint szoftvert, tanári számítógépet és projektort tartalmaznak. Az egyenként egymillió forint értékű csomagok, valamint a számítógépek a tanulók és osztálytermek arányában oszlanak meg a négy intézmény között.
A sajátos nevelési igényű, nagyothalló és gyengénlátó diákok tanulását speciális eszközök segítik majd.


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr182953484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása