onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Utazás a világ körül - 2011 - digitális fotópályázat

2011.05.23. 09:15 Print

 

A pályázat célja, hogy az utazás közben szerzett vizuális élményeket minél többen megörökítsék és fotókiállítás keretében másoknak is bemutathassák. 2011-ben erre a pályázatra azokat a felvételeket várják, amelyek az elmúlt öt esztendőben Norvégiában vagy Magyarországon készültek.
A fotópályázaton életkortól, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül bárki részt vehet. A pályázat témája kötetlen. Műemlékfotók, portrék, eseményfotók, tájképek, természet- és állatfotók, városképek, makrofelvételek, hangulatképek egyaránt beküldhetők, maximum 10 digitális vagy digitalizált kép JPG formátumban, függetlenül attól, hogy Norvégia, vagy Magyarország mely pontján készültek. A felvétel utómunkálata csak az eredeti élmény vizuális hangsúlyát emelheti ki, de nem változtathat annak tartalmán.
A pályaműveket e-mailben lehet beküldeni - minden képet külön csatolva mellékletként - a norvegia2011@gmail.com címre.
A pályázóknak nevezési lapot kell kitölteniük, a nevezési lap letölthető a www.mmikl.hu oldalról. Az első öt nyertes 5-5 ezer forint értékű fotóművészeti albumot és oklevelet kap.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr152925392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása