onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Xerox 7740

2011.05.02. 09:11 Print

 

A kompakt Xerox 7740 Wide Format Scan Solution színes és monokróm lapolvasási feladatoknál – például építészeti tervek, kapcsolási rajzok, rendszerdiagramok vagy térmodellek szkennelésekor – 600×600 dpi felbontással gondoskodik a tűéles képminőségről.

 

 

A berendezés akár 1016 milliméter (40 colos ) szélességű dokumentumok beolvasására is képes, amit színesben 83,8 milliméteres másodpercenkénti sebességgel, fekete-fehérben és szürkeárnyalatosban pedig 25,4 milliméteres másodpercenkénti sebességgel képes elvégezni a legtöbb szabványos fájlformátumba. A munkafolyamatok könnyen kezelhetők az átlátható felépítésű felhasználói felületről.

 

„Az új Xerox 7740 használata rendkívül egyszerű, képminősége pedig kiváló. Felhasználói – a tervezők, mérnökök és azok a szakemberek, akiknek nagyméretű, tiszta képekre van szüksége – az új Xerox lapolvasó segítségével a számukra legfontosabb dologra összpontosíthatnak: saját tevékenységükre” – mondta Hulényi Bence, a Xerox Magyarország Kft. értékesítési és szerviz igazgatója.

 

A FreeFlow Accxes Copy szoftverrel a 7740 teljes értékű színes fénymásoló megoldássá változik, és bármilyen márkájú színes nyomtatóhoz kapcsolódni tud a hálózaton, miközben teljes kontrollt biztosít a másolás és átméretezés paramétereivel kapcsolatban.

/ITextreme/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr322871034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása