onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Hungaroton archívum a neten

2011.04.28. 09:44 Print

A kiadó újdonságai mellett olyan zenei felvételek is hozzáférhetők lesznek, amelyek egyáltalán nem jelentek meg CD-n.

A Fotexnettel közös fejlesztésű internetes Hungaroton-katalógus szabadon böngészhető lesz, így számos információt ad az archív felvételekről, a letöltéshez azonban már fizetni kell. A 10 ezer címet tartalmazó archívum darabjait egyenként digitalizálják, és azok sorra fölkerülnek majd a világhálóra.

A honlap indításakor már 2700 felvételből válogathatnak majd az érdeklődők, de ezek közül csupán 2500 felvétel vásárolható meg CD-n. A digitális formában kizárólag az interneten elérhető címek száma pedig május elejétől napról-napra gyarapszik majd.

Az érdeklődők a teljes albumok mellett általában egy-egy dalt is letölthetnek majd, bár az úgynevezett nagy jogdíjas műveknél valószínűleg csak a teljes felvételeket lehet majd megvásárolni. Az online zeneáruház indításakor egy dal 199, egy teljes album pedig 1999 forintba fog kerülni.

/metropol/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr702861388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása