onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Brother HL-4140CN a biztonságért

2011.04.14. 10:58 Print

 

Grafitszürke, letisztult vonalakkal tervezett színes lézernyomtató a Brother HL-4140CN, mely biztonság terén hoz némi pluszt a kis és közepes irodákba. Két soros LCD kijelző és gyorsgombok segítik a funkciók elérését a vezérlőpanelen. A HL-4140CN tandem (inline) felépítésű nyomtatóművel bír, ami egyetlen menetben készíti el a színes (CMYK) nyomatokat is, nyomtatási sebessége 22 oldal/perc.

A készülék bő papírkapacitással rendelkezik, a 250 lapos standard papírtálca további 500 lapos opcionális tálcával bővíthető, a speciális médiatípusok nyomtatását pedig az 50 lapos többfunkciós tálca segíti.

A HL-4140CN az SSL protokoll használatával titkosítja a dokumentumokat, emellett beállítható, hogy a munkákat csak PIN kód megadása után kezdje el nyomtatni a készülék. Az illetéktelen felhasználók elől a Setting lock funkció beállítása nyújt védelmet, amellyel a teljes vezérlőpanel lezárható. A nyomtatón színkorlátozás beállítása is lehetséges.

Választható normál vagy nagytöltetű toner, a standard toner kapacitása 2500 fekete és 1500 színes oldal, míg a nagytöltetű toner 4000 fekete és 3500 színes oldalra elég. A dobegységek külön, egyesével cserélendők.

 

Az alvó és mélyalvó mód beállításokkal a készülék csak 0,9W áramot fogyaszt.

/nonstopuzlet.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr882825254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása