onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Magyar-Francia papírfellegvár: Antalis Hungary Kft.

2011.04.04. 08:59 Print

 

A papíripar helyzete az elmúlt években igencsak rosszul alakult, csökkenő árbevétel és nyomdabezárások jellemezték ezt az időszakot. A romló tendencia idén megtorpanni látszik, igaz, a piac további tisztulására számítanak a szakértők.

Az Antalis francia nagyvállalat komoly európai és észak-amerikai gyártókapacitásokkal. Az európai papírkereskedelmi piacon huszonhét országban folytat sikeres tevékenységet, ebből tizenegyben piacvezető. A hazai leányvállalatot a cég 2007-ben vásárolta meg, és jelenleg négy üzletágban (nyomdai papír, irodai papírok, vizuális kommunikáció, csomagolóanyagok) 74 alkalmazottat foglalkoztat. Tavaly árbevételük húsz százalékkal nőtt az előző évhez képest, miközben a vevők száma 2000, beszállítóink száma 150-200 között mozog. Az utóbbiak között a nagy nemzetközi multinacionális papírgyártóktól a helyi kisebb gyártókig mindenki megtalálható. A csomagolás üzletág, amely szekunder ipari csomagolási megoldásokat és nyomdák által is használt csomagolóanyagokat forgalmaz, túlnyomó részben hazai termékeket értékesít.

/napi gazdaság/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr502797956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása