onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Epson BX625FWD

2011.03.28. 08:40 Print

 

Az Epson BX625FWD esetében nagyon kényelmesen dolgozhatunk úgy, hogy az eszköz takarékoskodik a papírral is, közben pedig nem kell lemondanunk az olyan kényelmi lehetőségek használatáról sem, mint például a Wi-Fi-csatlakozás. Ennek révén több számítógépről is alkalmazható az elektronikus faxküldés funkció, csakúgy, mint a nyomtatás. Az elektronikus fax révén nem kell papírt pazarolni arra, hogy a nyomtató kinyomtassa az elküldeni kívánt dokumentumot, így időt és pénzt takaríthatunk meg.

 

A kétoldalas beolvasás és faxolás révén időt, a kétoldalas eredetik duplex másolása révén pedig papírt takaríthatunk meg. Természetesen adott a duplex nyomtatás és másolás lehetősége is, azaz a nyomtató önállóan képes megfordítani a papírt és a hátoldalra dolgozni. Minden egyes kétoldalas nyomtatással, illetve másolással automatikusan levonhatjuk a költségeinkből egy másolópapír árát, ha az Epson BX625FWD-vel dolgozunk.

 

Nemcsak időt, de némi tintát is megspórolhatunk akkor, ha használjuk a nyomtatóbeállításokban elérhető „Több oldal egy lapra" (N-Up) funkciót. A szolgáltatás segítségével kihasználhatjuk, hogy egy dokumentum kicsinyítve is jól olvasható és 2, 4 vagy 8 oldalt sorakoztathatunk fel egyazon másolópapíron, ezzel pedig rendre 1, 3 vagy akár 7 papírlapot is megmenthetünk az enyészettől. Mi több, a duplex nyomtatás kiválóan kombinálható az N-Up funkcióval, így általában egyetlen papírlapon még négy jól olvasható oldalt is elhelyezhetünk, kímélve költségvetésünket és az erdők élővilágát.

/epson/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr102777672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása