onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Az első magyar digitális újságosstand

2011.02.03. 08:52 Print

 

Magyarországon is megszületett az első magyar online újságosstand, a Digitalstand.hu, amely a PC és iPad után, Android platformon is elérhető.

Az alkalmazás segítségével a vezető magyar lapkiadók digitális magazinjait, kiadványait érhetik el az olvasók. A kiadványok között előfizethetők és megvásárolhatók a nyomtatott újságok digitális verziói, de a rendszerben megtalálhatóak interaktív táblagépes magazinok is, melyek videókat, képeket és egyéb többlettartalmakat is kínálnak.

A lappiacon elérhető kiadványok listája napról napra bővül, jelenleg a Világgazdaság, Napi Gazdaság, PC world, IT Business, Heti Válasz, Demokrata, Rubicon, Magyar Konyha, A Földgömb, A Mi Otthonunk, Mérnök Újság és a Porthole olvashatóak táblagépeken.

/hirek.prim.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr942635113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása