onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Canon imageRUNNER ADVANCE

2011.01.20. 10:27 Print

 

A Canon bejelentette a legújabb színes imageRUNNER ADVANCE multifunkciós nyomtatókat. Az új A3-as modellek a belépő szinttől a közepes kapacitású nyomtatókig bővítik az imageRUNNER ADVANCE termékcsaládot.

A legújabb színfeldolgozó technológiát használó imageRUNNER ADVANCE C2030 és C2020 modellek tökéletesen megfelelnek a kis- és közepes méretű munkacsoportok igényeinek. A 20, illetve 30 lap/perc nyomtatási sebességgel rendelkező eszközök számos lehetőséget és funkciót kínálnak a hálózati biztonság, a dolgozói termelékenység, és a költséghatékonyság javítására, valamint környezetvédelem területén.

A fejlett vezérlőnek, a kiváló minőségű színes TFT érintőképernyős felhasználói felületnek, valamint a továbbfejlesztett felépítésnek köszönhetően csökkenthetők az üzemeltetési költségek, és maximalizálható a működési idő, az eszközcentrikus megoldások segítségével – mint például a biztonsági és költségcsökkentési csomag, az USB nyomtatás és beolvasás, valamint az iW360 dokumentumkezelési csomag – a felhasználók kiváló minőségű dokumentumokat nyomtathatnak.

Az új modellekre számos olyan, egyedi környezetvédelmi terméktulajdonság jellemző, mint például a legalacsonyabb teljes energiafogyasztás (TEC – Total Energy Consumption). Az automatikus kétoldalas nyomtatást alapfunkcióként kínáló imageRUNNER ADVANCE C2030 és C2020 készülékek bemelegedési és üzembeállási ideje is csökkent.

/hirek.prim.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr842599657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása