onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Brother MFC-5895CW

2011.01.18. 09:02 Print

 

A Brother bemutatta az MFC-5895CW típusjelzéssel megjelenő tintás multifunkciós nyomtatóját, mely egy olyan készülék, ami a szokásos négy alapfunkció mellett A3-as méretben nyomtat, mindezt egy normál A3-as irodai megoldás áráért. A termék kényelmes használatáért a 8,2 cm-es átmérőjű, színes LCD kijelző felel, melyen a felhasználó folyamatosan nyomon követheti a készülék aktuális állapotát. A megjelenítő használható képek szerkesztésére, effektekkel való ellátására, illetve a fényképek automatikus javítására is, emellett lehetőség van direkt nyomtatást indítani pendrive-ról, médiakártyákról, illetve PictBridge-en keresztül csatlakoztatott fényképezőgépről.

Az A4-es méretű szkennerüvegre vagy az 50 lapos automatikus dokumentumadagolóba (ADF) helyezett anyagok A3-as méretre nagyíthatók, és kinyomtathatók. Az extra szolgáltatások között szerepel a könyv másolása, a ferdeség kiigazítása (maximum 3%-ig) és a vízjel nyomtatása. A berendezés húszféle médiatípust ismer, azaz szinte az összes létező papírméretet kezeli A3-as mérettől lefelé. A nyomtatási sebesség színes és monokróm munkamenet mellett rendre 28 és 35 lap percenként.

A termék ajánlott fogyasztói ára kicsivel 60 000 forint fölé várható.

/prohardver.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr432592213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása