onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Házi könyvdigitalizáló az Ion Audio-tól

2011.01.13. 09:21 Print

 

A bakeliteket követően most a könyvek digitalizálására is lehetőséget ad az Ion Audio a legújabb alkotásával, a Book Saver Book Scannerrel, amivel mindössze negyed óra alatt beszkennelhetünk egy 200 oldalas könyvet, így egy terjedelmesebb házi könyvtárat is ésszerű időn belül átmenthetünk vele a digitális világba.

További előnye, hogy kicsi, könnyű és összepakolható, így bárhova magunkkal vihetjük. A szerkezete is igen egyszerű: van egy tartó rész a könyvnek és egy laplesimítóval ellátott állvány, aminek a tetején két kamera helyezkedik el; értelemszerűen egyik a könyv egyik oldalát, a másik a másikat fotózza, beépített vakuval.

Hasonlóan egyszerű a kezelése is: a digitalizálni kívánt könyvet behelyezzük a tartóba, kinyitjuk az első oldalon, rátesszük az állványt (egyben le is simítva így mindkét oldalt), megnyomunk egy gombot, és a kamerák máris lefotózták mindkét oldalt. Felemeljük az állványt, lapozunk, visszatesszük, megint gombot nyomunk, és így tovább a könyv végéig.

A képeket a készülék SD-kártyán tárolja, onnan pedig már kedvünk szerint tárolhatjuk el számítógépen és/vagy más eszközökön, amelyekről majd olvasni szeretnénk. A megjelenés várható időpontját egyelőre csak nagy vonalakban közölték ("tavasszal"), az árat azonban egészen pontosan: 149$ .

/ipon/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr432580532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása