onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

A nyomda, aminek nincsen gondja

2010.12.14. 10:33 Print

 

Egy évre szóló szerződést írt alá az Állami Nyomda Nyrt. vezette konzorcium a Vám- és Pénzügyőrséggel adó- és zárjegyek gyártására.

2011. január 1. és december 31. között továbbra is az Állami Nyomda Nyrt. és Pénzjegynyomda Zrt. konzorciuma gyártja az adó- és zárjegyeket. A Vám- és Pénzügyőrséggel kötött szerződés becsült értéke nettó 1,81 milliárd Ft.

"A Nyomda az elmúlt évtizedben mindent megtett, hogy a nemzetközi standardoknak megfelelő, a lehető legmagasabb biztonsági szintű termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa megrendelőinek. Ennek a szakmai fejlődésnek egy állomása volt a nemrég elnyert High Security Printer bizonyítvány, amely eljárás során többek között a biztonsági nyomtatványok gyártási színvonalát is vizsgálta a nemzetközi minősítő szervezet. Jelen szerződés, illetve hogy konzorciumunk immár tizenöt éve szállítja a jövedéki adó befizetését igazoló termékeket, bizonyítja fejlesztési stratégiánk helyességét." - mondta Zsámboki Gábor, az Állami Nyomda vezérigazgatója.

/portfolio.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr332514870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása