onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Magas rangú tanúsítványt kapott az Állami Nyomda

2010.12.07. 09:06 Print

 

A 2010. szeptemberi eljárásokat követően, hivatalosan is megkapta az Állami Nyomda a biztonsági nyomdaipar egyik legrangosabb tanúsítványát. Ennek értelmében a Nyomda High Security Printer besorolást kapott, amely kizárólag a legmagasabb biztonságot garantáló nyomdák kapják.

Az ún. "High Security Management System for Secure Printing" bizonyítvány kiterjed a tervezésre, a termékfejlesztésre és kereskedelemre, illetve a biztonsági nyomtatványokkal kapcsolatos szolgáltatásokra. Ez magába foglalja a személyazonosító okmányok, a vezetői engedélyek, a kártyák és kártyaokmányok, a bélyegek, az adó- és zárjegyek fejlesztését, gyártását, kereskedelmét, valamint a chipbeültetést és -programozást, illetve az elektronikus adatarchiválást és adatbázis-kezelést.

/portfolio.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr272498787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása