onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Google könyvesbolt, már nem csak vízió

2010.12.03. 10:40 Print

 

Bár eredetileg már nyáron megnyitotta volna digitális kapuit, az esetleges indulás sokkal kisebb csúszást jelent, mint amire számítottak.

A közelmúltban az internetes óriásnak sikerült olyan mennyiségű és minőségű üzletet kötnie kiadókkal és könyvesboltokkal, hogy az Egyesült Államokban már decemberben, míg nemzetközileg 2011 első negyedévében elérhetővé válik a Google Editions.

Ez a könyvesbolt akár az Amazon végét is jelentheti, hiszen szemben a mostani piacvezetővel a Google nem egyes e-olvasókra koncentrálna, mint az Amazon Kindle vagy az Apple iPad, hanem univerzális, web-alapú megjelnésével robbanna a piacra. Magyarul egy bármilyen böngészőből olvashatók lennének a letöltött művek.

A pletykák szerint többmint 200 kiadóval került szerződésbe a Google, ami a kisebb kereskedőknek nagyon jó, hiszen a Google jutaléka ellenére is sokkal egyszerűbb lesz számukra az e-könyv piacon megjelenni.

/kis-kunság online/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr722490136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása