onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Díjakat nyert az OKI

2010.12.02. 09:06 Print

 

A LED-technológiában élenjáró japán OKI cég négy nyomtatója nyert a külföldön igencsak rangos BERTL's Best-díjért folyó versenyben. A "Legjobb teljesítményű színes nyomtató" elismerést ezúttal a nálunk is kapható C530 és C330 készülékeknek, míg a "Legjobb teljesítményű mono nyomtató" címet a B431-es és B411-es berendezéseknek ítélte. A díj indoklásában a szervezet elsősorban a készülékek teljesítményét, nyomtatási minőségét és felhasználóbarát kezelését méltatta.

Mind a négy eszköz - mint ahogy a japán gyártó minden nyomtatója - a cég LED-technológiáján alapul. A LED-technológia egyenes papírvezetést, robosztusabb és egyszerűbb belső felépítést tesz lehetővé, emiatt nagyobb a nyomtatók munkabírása. Szakértők szerint a készülékek sikerét emellett a legkisebb méretet adó horizontális dizájnkoncepció, a már alapkiépítésben szereplő duplex egység és a gyorsaság (első színes oldal 9 másodpercen belül) eredményezte. Az elemzők úgy vélik, a technológia további fejlődése és térhódítása az elkövetkező években felgyorsul és háttérbe szorítja a lézer alapú nyomtatókat.

/tőzsdefórum/

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr192487706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2010.12.02. 17:44:24

Szerinte is kell valami más a lézer helyet, mert a lehetőségek kivannak merítve, több mint harmincéves technológia, azóta javítgatják

-d(".")b- 2010.12.06. 09:14:24

A következő pár év a LED-ről fog szólni, legyen szó nyomdaiparról vagy éppen televíziógyártásról.
süti beállítások módosítása