onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Xerox nyomdai képfeldolgózó szoftver

2010.11.05. 09:41 Print

 

Nagy sebességű nyomtatást, párhuzamos fájlfeldolgozást, átméretezést és elforgatást illetve több fájlt összedolgozó kompozíciós eszközt is kínál a széles formátumú színes Xerox nyomtatókhoz a most bemutatott Caldera raszteres képfeldolgozó szoftver, a Caldera Version 8.

A reklámanyag nyomtatás területén már bizonyított Caldera RIP (raszteres képfeldolgozó) szoftvercsalád legújabb változata a Xerox összes széles formátumú színes nyomtatójával együttműködik.

A szoftver szolgáltatásai közül érdemes kiemelni a nagy sebességű nyomtatást és párhuzamos fájlfeldolgozást, a dinamikusan méretre vágható nyomtatási előképet, az átméretezést és elforgatást, a fájlokat összedolgozó kompozíciós eszközt, illetve a nyomat automatikus feldarabolását. A széles formátumú nyomtató a szoftveres megoldással költséghatékony eszköz a felhasználók kezében, amellyel lehetővé válik az anyagtakarékos nyomatelrendezés is. A szoftver közvetlenül támogatja a Xerox széles formátumú színes lapolvasó rendszerét és a Xerox kontúrvágó kínálatát is.

/bevezetem.hu/

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr172425237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása