onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

OKI MC561dn - Irodai mindenes

2010.11.03. 09:15 Print

 

Az OKI C500-as sorozata idén nyáron mutatkozott be, most pedig megérkezett a készülék multifunkciós verziója, a MC561dn. Az alapkiépítésben is duplexes készülék a kétoldalas nyomtatáson kívül képes kétoldalas anyagok szkennelésére és másolására is, valamint természetesen el is tudja faxolni az így digitalizált fájlokat, ennek megfelelően nagy hasznát lehet venni például irodákban, ahol hely- vagy pénztakarékosságból egy gépet tudnak csak üzemeltetni. Sebessége 26 oldal/perc színes nyomatok esetében, és 30 oldal percenként monokróm dokumentumoknál. A 256 MB memóriája 768 MB-ig bővíthető, felbontása pedig 1200x600 dpi-s.

A MC561dn további, speciális szolgáltatásokat is nyújt. Például az eszköz kezelőpaneljén a QWERTY billentyűzettel direkt e-mail címeket is megadhatunk, ahová a beszkennelt anyagokat számítógép nélkül is elküldhetjük. A készülék az intelligens „ECO mód” használatával látványosan csökkenti energiafelhasználását, amit úgy ér el, hogy egy vagy két oldalas nyomtatási feladat esetén csökkentett sebességgel és hőmérséklettel nyomtat. Az OKI az összes nyomtatójához három év garanciát biztosít ingyenesen, amennyiben a felhasználó a vásárlást követő 30 napon belül regisztrálja a készüléket. Az MC561dn készülék javasolt ára 212 000 forint.

/prohardver.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr412418895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása