onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Újabb lemondás az Állami Nyomdánál

2010.08.16. 09:01 Print

 

Mint arról már korábban beszámoltunk, alkotmánybíróvá történt megválasztása miatt lemondott az Állami Nyomda felügyelőbizottsági tagságáról Stumpf István, ezúttal pedig újabb újabb igazgatósági tag, Arnold Mihály, a kormánytisztviselői kinevezése és a köztisztviselők jogállásáról szóló törvény vonatkozó rendelkezése miatt augusztus 10-i hatállyal mondott le az Állami Nyomda Nyrt. (ÁNY Nyrt.) igazgatósági tagságáról - közölte a cég pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
 

A kormány egyesíteni kívánja az adó- és a vámhatóságot, ennek előkészítését Vida Ildikó irányítja kormánybiztosként, aki az integrációt koordináló bizottság vezetésével Arnold Mihály egykori országos vámparancsnokot bízta meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr552224849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása