onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Transzpromó

2010.07.27. 09:14 Print

 

-Mi is az a "transzpromó"?

-A tranzakciós és a promóciós nyomtatás összevonása, szakmai nevén „transzpromó” révén az ügyfélleveleken elhelyezett személyes üzeneten vagy reklámon keresztül az adott pénzintézet vagy szolgáltató egyedi ajánlatot tud eljuttatni az ügyfélhez. Az ügyféllevelek mellett küldött marketinganyagok 95 százaléka ugyanis olvasatlanul landol a kukában. Egy bankkivonatot, vagy számlát ugyanakkor szinte mindenki átnéz, és ha eközben személyre szóló üzenettel találkozik, arra összehasonlíthatatlanul kedvezőbben reagál.

Ezek után akár lakóhely, akár életkor, nem, vagy éppen a számlaforgalom alapján meg lehet határozni, hogy az adott információt szegmentáltan, csak a valóban a célcsoportba tartozó személyek kapják meg, jelentősen növelve ezzel az elérés hatékonyságát.

A hazai küldemény-előállítási piac egyik legnagyobb szereplője ezúttal nagy fába vágta a fejszéjét. A Díjbeszedő Holding Zrt. azt a célt tűzte ki magának, hogy ennek az idehaza még kevéssé elterjedt nyomdai alkalmazás elterjesztését vállalja magára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr782179242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása