onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

e-könyvek T-mobile módra

2010.06.23. 08:47 Print

 

A Magyar Telekom és az eKönyv Magyarország Kft. az Ünnepi könyvhét alkalmából megállapodást írt alá, hogy az elektronikus könyvvásárlást biztosító txtr platform és a néhány hónapon belül bevezetni tervezett txtr 6" olvasóval a T-Mobile előfizetői mobilhálózaton keresztül közvetlenül vásárolhassanak majd e-könyveket a www.ekonyv.hu oldalról.

Az online könyvértékesítésben meghatározó szerepet játszó Bookline.hu Nyrt., valamint a Líra Könyv Zrt. által alapított eKönyv Magyarország Kft. és a Magyar Telekom megállapodása értelmében a T-Mobile és T-Home kínálatában néhány hónapon belül elérhető lesz a txtr e-book 6"-os verziója, amely sim-kártyával és gprs/edge hozzáféréssel mobilhálózaton keresztüli e-könyvvásárlást biztosít majd.

A txtr 6" e-book előnye, hogy a felhasználó a beépített sim-kártyának köszönhetően szabadon, vezeték nélkül csatlakozhat az ekonyv.hu webáruházhoz, ott vásárolhat, és a megvásárolt könyvet azonnal letöltheti a könyvolvasóra. További előny, hogy a könyvek a nyomtatott változathoz képest akár 30 százalékkal olcsóbbak elektronikus formában. A megvásárolt könyvek, újságok és dokumentumok ellenértéke szintén elektronikus úton, bankkártyás fizetéssel egyenlíthető ki. Az így kialakított üzleti modell keretében a txtr platformmal akár periodikák, könyvsorozatok és napilapok is elérhetők lesznek elektronikus formában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr162102921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása