onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Bíztató számok a Xeroxnál

2010.05.20. 09:10 Print

 

Tartós növekedésre számítanak az elkövetkező esztendőkben a Xerox-nál. A cég vezetői szerint 2011-re a vállalat árbevétele el fogja érni a 24 milliárd amerikai dollárt, ami 2012-re előreláthatólag tovább emelkedik 25 milliárd dollárig.

A növekedési várakozásokat többek között az alábbi területek eredményeire alapozzák:

Értéknövelt szolgáltatások
2010. májusától a Xerox mobil nyomtatási lehetőségekkel bővítette piacvezető Enterprise Print Services szolgáltatását. Az ügyfeleivel — például a Procter & Gamble — közösen kifejlesztett mobil nyomtatás lehetővé teszi, hogy az okos telefonokról közvetlenül, külön szoftver letöltés, nyomtató beállítás és laptop nélkül, lehessen nyomtatni.

A testre szabott digitális nyomtatás fejlődése
Az ipari előrejelzések szerint a digitális színes nyomatok mennyisége világszerte gyorsuló ütemben nő. Erre az igényre válaszul a Xerox hamarosan bemutatja a Color 1000 nyomdagépét, amelyekkel személyre szabott eladótéri kiegészítőket, direkt-marketing anyagokat és fotónyomatokat lehet készíteni kiváló minőségben.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr622017292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása