onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Tavasszal virágzik a Xerox

2010.05.03. 15:07 Print

 

A Xerox sokoldalú tulajdonságokkal ruházta fel a Phaser 3100S és a Phaser 3100X többfunkciós lézernyomtatót, és a nyomtatókkal nehezen összeegyeztethető funkciót épített bele a legújabb termékeibe. A Phaser 3100-sokat ugyanis opcionálisan választható aroma filter dobbal is ellátták, így a gép nem csupán a munkáját végzi el, hanem ha a felhasználó szeretné, az irodai kellemes levegőjéről is gondoskodik.

Emellett az automatikus dokumentumadagoló meggyorsítja a nyomtatási, szkennelési, másolási és faxolási munkákat, így a kevés főt foglalkoztató kis és középvállalkozásoknak hatékony támogatást nyújt a napi munkában. A nagyteljesítményű, 250 lapos kapacitás pedig arról gondoskodik, hogy a papírfeltöltésre se kelljen folyamatosan odafigyelni.
A4-es méretben 20 oldalt képes egy perc alatt kinyomtatni.
Az energiatakarékos, Energy Star minősítésű többfunkciós nyomtató olyan különleges nyomatok készítésére is alkalmas, mint a vízjelek, vagy naptárak, amelyeket 600 x 600 dpi-s felbontásban tud előállítani.


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr981971338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása