onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Online-hírek

2010.04.26. 08:37 Print

 

Minden eddigi rekordot meghaladó látogatottsági szintet értek el az amerikai újságok online kiadásai. A hagyományos újságok iránt egyre csökkenő kereslet, a hirdetők elmaradása és az olvasók internetre vándorlása miatt a kiadók is egyre keservesebben keresik annak a módját, hogy a világhálón való megjelenést miként lehetne jövedelmezővé tenni. Az ingyenes, pusztán hirdetési bevételekből finanszírozott kiadványok mellett egyre több napilap gondolkodik azon, hogy a webes megjelenést is fizetőssé teszi. A The New York Times például jövőre tervezi, hogy az újság korlátozás nélküli online változata csak pénzért lesz elérhető.

Az egyesült államokbeli és kanadai sajtóterméket képviselő Amerikai Lapszövetség (NAA) által közölt adatok szerint a webes kiadásokra havonta átlagosan 72 millió látogató volt kíváncsi, az olvasók összesen 3,2 milliárd oldalt tekintettek meg az első negyedévben, azaz a lapok böngészésével 2,3 milliárd percet töltöttek el.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr951951869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása