onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Egy kis Ricoh...

2010.03.17. 08:48 Print

 

A Ricoh Aficio MP 1900 típusjelzésű, A3-as digitális másolója a gyors bemelegedési ideje és a 19 lap/perces másolási sebessége miatt lehet vonzó a vásárlóknak. A készülék kezelése a gyártó szerint meglehetősen egyszerű, emellett a kihúzható papírtálcákkal az utántöltés sem telik túl sok időbe.

Az Energy Star előírásainak megfelelő termék az eredeti dokumentumot eltárolja a memóriájában, és a másolatokat az alapján készíti el. Ez időt takarít meg és csökkenti a hibák lehetőségét. A másolási munkák tovább egyszerűsíthetők az opcionális automatikus eredetibehúzóval, ami egyszerre 30 lapot tud kezelni. További előny az elektronikus szortírozás, így szükségtelen a másolt példányok manuális összeválogatása.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr831846240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása