onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Google hírek

2010.02.11. 08:55 Print

 

Azt, hogy az internetes óriás, a Google nem csupán kereső program, nyilvánvaló. Az eredeti funkcióján túl operációs rendszert fejleszt, irodai szoftvereket készít, könyveket digitalizál, és nem is olyan régen a Nexus-szal saját mobilt dobott a piacra.

Most a jelek szerint a  Facebookhoz hasonló platformmal akarnak kijönni; ebbe a szociális hálóba be fogják építeni a Picasát, és a youtube-ot is, tehát az ilyen irányú aktivitásukat is kiélhetik majd a tagok.

Az ilyen típusú szolgáltatások közül számos már most is rendelkezésre áll a gmail, vagy a googlemail felhasználóknak, akik látják egymást a hálón, üzenteket továbbíthatnak, chattelhetnek egyással, és a videóátvitel lehetősége is fennáll.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr91748601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coopR 2010.02.11. 14:19:08

Unalmas gugli... miért nem elég szimplán keresőnek lenni? Megalomán amerikaiak.
süti beállítások módosítása