onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Kopogtató cédula update

2010.02.09. 08:57 Print

 

Az Országos Választási Iroda - (OVI), már a rövidítés is beszédes - vezetője szerint az ajánlószelvényeken bevezetett biztonsági elemek hozzájárulnak ahhoz, hogy kevesebb legyen a velük való visszaélés.

Az áprilisi országgyűlési választásról szóló értesítőt és ajánlószelvényt ezen a héten kell megkapniuk a választópolgároknak, melyet két biztonsági elemmel láttak el. Lila színű tintával nyomtatták ki, emellett az ajánlószelvény jobb felső sarkában egy országtérképet ábrázoló perforáció is van. A két elem együttesen megnehezíti az ajánlószelvények sima másolását. (Igen, valószínűleg technikailag megoldhatatlan akadályt gördítettek ezzel találékony magyar honfitársaink elé.)

Egyébként semmi nem változott, így a korábbi években megszokott adatokat kell feltüntetniük a választópolgároknak, ha jelöltet kívánnak ajánlani a választásra.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr131741322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketeláb 2010.02.09. 17:22:38

Az oviból hova lett az Rytkó óvónéni, úgy megszoktam, annyira hiányzik.

coopR 2010.02.11. 14:12:07

OVI :D jellemzi a színvonalat.
süti beállítások módosítása