onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Címkéző-dekoráló testvér

2010.01.29. 13:26 Print

 

Ma már nem elég csak a rendszerezési, jelölési technikákra koncentrálni a címkézőgépek piacán, a Brother úgy látja, hogy egyre több az igény a dekorációs megoldásokra, a díszítő elemekre. Ezt az igényt elégíti ki most a Brother legújabb szoftveres (firmware-es) fejlesztésével, melyet alkotói DECO MOD-ra kereszteltek. A beépített sablonokkal elszakadhatunk a szokásos megjelenésű feliratoktól. A 8 féle stílust, a többféle méretet, szélességet, betűtípust a beépített 15 féle sablonnal és a több mint 250 féle szalaggal variálva valóban egyedi, kreatív megoldások születhetnek. A Brother által fejlesztett TZ laminált címkéket extrém körülményekre tervezték, ellenállnak víznek, vegyszereknek, UV sugárzásnak, hőnek és mindezek mellett karcállóak is, ezért kíválóan alkalmasak mind kültéri, mind beltéri feliratok készítésére.

A PT1090 kézi készülék nagyméretű kijelzővel bír, kompakt és hordozható kialakítása lehetővé teszi az irodán belüli vagy szabad külső használatot, ahogy azt a helyzet megkívánja. Integrált idő és dátum funkció nyújt segítséget.

A PT1290DT készülék pedig írógépszerű billentyűzettel rendelkezik, irodai használatra tervezték. Elemekről és hálózati adapterről is működtethető.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr911712357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása