onlineprint

és amiről szó van: nyomda, nyomda, nyomda, és GYIK, tapasztalatok, vélemények, ajánlók, élmények, programok

Friss topikok

Impresszum

Onlineprint Nyomdai Szolgáltató Központ 1117 Budapest Prielle Kornélia u. 8/a. T.: 1-239-5868

Huszonöt centis újságolvasó az Apple-től

2010.01.27. 10:09 Print

 

Az Apple legújabb kütyüje a digitalizált lapokat iteszi elérhetővé. Az új géptől sokat várnak a  médiában tevékenykedők. A várakozások szerint a hamarosan piacra kerülő „újságolvasó” olyasmi szerepet töltene be, mint az iPod a zenehallgatásban – akár még a nyomtatott sajtó keresettségét is fellendíthetné.

A könyvolvasókéhoz hasonló elven működő eszköz érintőképernyős, és gyakorlatilag az újságok, magazinok digitalizált változatával látja majd el a monitorhoz szokott olvasókat, technikai paramétereinek köszönhetően azonban teljesen új olvasási élményt nyújt.

Ára körülbelül 1000 amerikai dollár lesz majd. A lapkiadók szerint azonban ez nem jelenthet akadályt, hiszen már kész terveik vannak arra vonatkozóan, hogy milyen formában férhessen majd hozzá az olvasó a cikkekhez.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineprint.blog.hu/api/trackback/id/tr901705918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöcsi 2010.01.29. 17:57:11

mi lesz a nyomdákkal?
süti beállítások módosítása